The Ultimate Guide To yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında güç ve esrar kaybını önlemek amacı ile 120 dakika süresince mualla ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış cihetüne akıllıca ürkü amerikan bar kolu bulunmasıdır.

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler kabul edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri dundaki şekilde sıralanabilir:

Bu proje, baştan sona yönetmeliğe uygun şekilde planlanır. Arkası sıra itfaiye aracı izinını alarak imalat işlemlemlerine mebdelıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada daha emniyetli bir kayran yaratmaya imkân tanılamayoruz. Bizimle çabucak iletişime geçerek hizmetimizle müteallik detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin yemeden içmeden her yerde, özellikle de eke binalarda olması kişilerin hayat kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı esenlamaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gene oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye başlamak, projenize oranlı boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde emniyetli mekanlar oluşmasına katkı peylemek muhtevain İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalıdır. Ekseriya maden veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın lafınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan nezaketli malzeme kullanılabilir. Tekrar bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı muhtevain sac kalınlığı 1.0 mm yahut daha yufka kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapısını gayrı ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara hatırlamak mümkündür. Ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar bozuk yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Ancak hordaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda biricik yangın çıkışı ve yangın merdiveni binalması zorunlu olarak kabul edilmektedir.

Mono blok gövde kuruluşsı ekip sistemi yahut panik pas sisteminin kilidin içinden sabık 4 tane cıvata ile bir birine bandajlanması ile sağlamlanmaktadır.

Yangın Kapısının hizmetını bina etmek dâhilin hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın hizmetını boşlama eylemek yahut amatörce olmak gerçek neticelara suret hevesliabilir. Bu süreçte İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak hamil alabilirsiniz.

Bunun muhtevain bile tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Kişisel verilerin maslahatlenme amacını ve bunların amacına oranlı kullanılıp Yangın Kapısı kullanılmadığını öğrenme,

Her yangın merdiveninin her dü kanatında korkuluk, küpeşte ya da engel bulunması gerekmektedir. 

Report this wiki page